Search
Generic filters

Printer HP LaserJet Tank 1604w

Buy 45.00 worth products more to get free shipping
Continue shopping

Printer HP LaserJet Tank 1604w

492.86
468.22

Puhasta

Kirjeldus

Lihtne ühenduvus

See multifunktsionaalne seade töötab traadita ühendusega ja on varustatud „Wi-Fi Direct“ liidesega, mis tähendab, et teil ei ole vaja printeri juures viibida, et kasutada kõiki selle funktsioone. Loomulikult on saadaval ka juhtmega USB-ühendusvõimalused.

“HP LaserJet Tank MFP 1604w” ühildub ka “Apple AirPrinti” ja “Mopriaga” Androidile, samuti HP enda printimisrakendustega. See tähendab, et saate printida otse oma iOS- või Android-mobiilseadmetest, muutes printimise liikvel olles lihtsamaks kui kunagi varem.

Impressive Features

“HP LaserJet Tank MFP 1604w” prindib kiiresti, kuni 22 lk/min, ja selle kõrge kvaliteediga printimisresolutsioon ulatub kuni 600 x 600 dpi-ni. Seadmel on ka käsitsi kahepoolse printimise funktsioon, mis kiirendab suuremate printimistööde teostamist ja aitab samal ajal säästa paberit.

Lisaks on seadmel lamevoodiskanner, mis suudab skaneerida nii mustvalget kui ka värvilist materjali, võimaldades täpsemalt muuta olulised paberdokumendid digifailideks. “HP LaserJet Tank MFP 1604w” suudab skaneerida kuni 1500 lehte kuus, mistõttu saate hõlpsalt skaneerida suuri dokumente või üksiklehti nii tihti, kui vaja. Seadmega saab skaneerida nii arvutisse kui ka e-posti, võimaldades teil tööd liikvel olles kaasa võtta. Samuti saab keegi teine kontoris saata teile vajaliku dokumendi, kui töötate kodus.

   

                       hp laserjet tank 1604w > Purchase - 63%

Print Type Black & White
Print Technology Laser
Black print speed 23 ppm
Print format A4
Duplex No
Standard Interface(s) USB
Standard Interface(s) Wireless
Standard Paper Input Capacity (sheets) 150
Print Resolution (max. dpi) 600 X 600 Dpi
Warranty 24 months
MPN 381L0A#B19

Kampaania:

Ostukorv0
Sinu ostukorvis pole ühtegi toodet
Jätka ostlemist