Search
Generic filters

Printer Canon i-SENSYS LBP246dw

Buy 45.00 worth products more to get free shipping
Continue shopping

Printer Canon i-SENSYS LBP246dw

448.99
426.54

Puhasta

Kirjeldus

Tänu suurele, kuni 40 lk/min printimiskiirusele on “Canon i-SENSYS LBP246dw” loodud hõlpsaks erinevate printimisülesannete täitmiseks. Kuni 1200 x 1200 dpi eraldusvõime tagab terava teksti ja 250-leheline sisendsalv võimaldab printida suuremaid mahte.

“Canon i-SENSYS LBP246dw” töötab 1200 MHz protsessoriga koos 1 GB RAM-iga, pakkudes muljetavaldavat jõudlust, kui seda kõige rohkem vajate. Tänu kompaktsele disainile sobib see printer ideaalselt töökohtadesse, kus ruumi on vähe, ning 5-realine LCD-ekraan võimaldab hõlpsalt navigeerida kõigi LBP246dw funktsioonide vahel.

Püsige ühenduses

Ühenduvust silmas pidades loodud “Canon i-SENSYS LBP246dw” võimaldab kasutajatel printida traadita ühenduse kaudu Apple’i ja Androidi seadmetest ning seadme standardvarustus on täielikult ühilduv AirPrinti ja Mopria’ga. Kasutades “Canon PRINT Business” rakendust, saavad kasutajad mugavalt printida nutitelefonidest või tahvelarvutitest ükskõik millisest töökohast.

“Canon i-SENSYS LBP246dw” on samuti ühilduv mitmete operatsioonisüsteemidega, sealhulgas Windows, Mac ja Linux, mistõttu saavad selle printeri muljetavaldavat funktsioonide komplekti kasutada erinevad kasutajad.

Turvalisuse alused

“Canon i-SENSYS LBP246dw” on varustatud uusimate tehnoloogiatega, mis tagavad teie andmete turvalisuse. Turvafunktsioonid hõlmavad tarkvara, mis käivitamisel automaatselt kontrollib printeri tarkvara, tagades, et kasutatakse ainult ehtsat tarkvara. Anomaalia avastamisel taaskäivitub printer automaatselt turvalisse olekusse.

Muud funktsioonid hõlmavad turvalist PIN-koodi printimist, mis tagab, et dokumendid vabastatakse alles pärast isikliku PIN-koodi sisestamist, suurendades sellega andmete kaitset.

          i.pcmag.com/imagery/reviews/04RwRD0e1pAIxg8m7J2j6v...

Print Technology Laser
Black print speed 40 ppm
Print format A4
Duplex Yes
Standard Interface(s) USB
Standard Interface(s) Wireless
Standard Paper Input Capacity (sheets) 250
Print Resolution (max. dpi) 1200 X 1200 Dpi
Warranty 24 months

Kampaania:

Ostukorv0
Sinu ostukorvis pole ühtegi toodet
Jätka ostlemist