Search
Generic filters

Epson SureColor SC-T3700E, A1

Buy 45.00 worth products more to get free shipping
Continue shopping

Epson SureColor SC-T3700E, A1

4,850.30
4,607.79

Puhasta

Kirjeldus

SC-T7700D on varustatud täiustatud IT- ja turvafunktsioonidega, mis on eriti kasulikud projekteerijatele, arhitektidele ja ehitusettevõtetele, kes prindivad detailseid plaane ja jooniseid, tagades samal ajal konfidentsiaalsete dokumentide kaitse. Koostöö ja töövoo efektiivsus paranevad tänu tsentraliseeritud haldus- ja jälgimisprogrammidele: „Epson Cloud Solutions PORT“ ja „Epson Device Admin“, mis on suunatud IT-juhtidele.

Kiire ja funktsioonirikas

Suur produktiivne väljundkiirus saavutatakse „PrecisionCore MicroTFP“ prindipea, muutuvate suurustega tindipiiskade tehnoloogia ja düüside kontrollimise tehnoloogia abil.

Kompaktne ja universaalne disain

SureColor SC-T7700D disain on nii lihtne kui ka kompaktne. See sobib enamiku töökohtade jaoks, kuna selle lame ja ruumisäästlik disain on praktiline ja märkamatult ruumis sobituv.

Väga detailne trükkimine iga kord

Olenemata sellest, kas prindite detailseid arhitektuuri-, inseneri- ja ehituse (AEC) CAD-väljatrükke või jaemüügi plakateid, on SureColor SC-T7700D väljund täpne ja selge. Printeris on „Epson PrecisionCore MicroTFP“ prindipea ja 6-värvilised „UltraChrome XD3“ pigmenttindid, sealhulgas uus punane tint, mis laiendab üldist värvigammat.

Ärilahendused

SureColor SC-T7700D printerit toetavad juhtivad tarkvarapakkujad, kes on spetsialiseerunud tootmise täiustamisele ja hallatud printimissüsteemidele.

Print Type Colour
Print Technology Inkjet
Print format A1
Duplex No
Fax No
Standard Interface(s) USB
Standard Interface(s) Wired Network
Standard Interface(s) Wireless
Standard Interface(s) Bluetooth
Photo printing Yes
Print Resolution (max. dpi) 2400 x 1200 dpi
Warranty 24 months
MPN C11CH79301A0

Kampaania:

Ostukorv0
Sinu ostukorvis pole ühtegi toodet
Jätka ostlemist