Search
Generic filters

Printer BROTHER HL-L2445DW 32PPM 64MB WIFI DUPL

Buy 45.00 worth products more to get free shipping
Continue shopping

Printer BROTHER HL-L2445DW 32PPM 64MB WIFI DUPL

215.88217.25
205.09206.39

Puhasta

Kirjeldus

Kergesti ühendatav printer Brother HL-L2445DW võimaldab töötada targemini igas kohas kodus või kontoris. See mustvalge laserprinter sisaldab mitmeid tõhusust suurendavaid funktsioone, säästab teie aega kiire ja laitmatu printimise, automaatse kahepoolse printimise ja suure paberisahtli mahutavuse abil. Seadistamine on lihtne ning saate alla laadida rakenduse “Brother Mobile Connect”, mis võimaldab printida praktiliselt igast asukohast.

Töötage targemini

HL-L2445DW on loodud efektiivsuse suurendamiseks ning kiire printimine aitab teil töötada targemini. Kahepoolse printimise funktsioon säästab teie aega, võimaldades tegeleda teiste ülesannetega.

Ilma vaevata

Et teie päev kulgeks sujuvalt ja printimine oleks vaevatu – lihtne seadistamine ja kiire ühendus Etherneti, 5 GHz WiFi või USB kaudu. Seda efektiivset HL-L2445DW-d on lihtne hallata kasutajasõbraliku juhtpaneeli abil.

Suurepärane partner

Kvaliteetne printimistehnoloogia tagab, et teie väljatrükid on alati veatud ja professionaalsed. Spetsiaalselt disainitud HL-L2445DW-l on suur sisend- ja väljundpaberisahtel, mis võimaldab pikemat printimist, ning kompaktne ja vaikne disain võimaldab töötada häirimatult väiksemates tööruumides.

Printige kauem

HL-L2445DW aitab vähendada printimiskulusid, kasutades eraldi trumli ja toonerikassetti, ning suur toonerikassett mahutab 1200 lehte, mis katab suuremad printimisvajadused. Tooneri vahetamine on lihtne ning suurema tootlikkusega tooner on saadaval, prindib kuni 3000 lehte, vähendades ühe lehe hinda ja vahetussagedust.

Kaitstud juba disainist alates

Jätkusuutlike privaatsus- ja andmeturbenõuetega sammu pidamiseks on meie seadmetesse integreeritud uusimad tööstusstandarditele vastavad turvafunktsioonid, mis kaitsevad teie andmeid usaldusväärselt. Meie turbeeksperdid uurivad pidevalt uusi tooteid, lahendusi ja teenuste täiustusi, et tagada, et kõik meie tooted oleksid “turvalised juba algusest peale”.

HL-L2445DW sisaldab mitmeid usaldusväärseid funktsioone. Selles kasutatakse kolme tasemega turvalisust seadme, võrgu ja dokumentide tasandil. See pakub suuremat meelerahu ja tagab teie andmete terviklikkuse säilimise igal sammul.

Print Type Black & White
Print Technology Laser
Black print speed 32 ppm
Print format A4
Duplex Yes
Fax No
Standard Interface(s) USB
Standard Interface(s) Wired Network
Standard Interface(s) Wireless
Standard Paper Input Capacity (sheets) 250
Print Resolution (max. dpi) 1200 X 1200 Dpi
Warranty 36 months
MPN HLL2445DWRE1
Supported operating system Windows 10
Supported operating system OS X
Supported operating system Linux
Supported operating system Windows 11

Kampaania:

Ostukorv0
Sinu ostukorvis pole ühtegi toodet
Jätka ostlemist